Стар Завет

Нов Завет

Исус Навин 6:9 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Војниците тргнаа пред свештениците кои свиреа во трубите, а заштитницата тргна по Ковчегот. Чекореа така додека се разлеваше гласот на трубите.

Прочитајте целосна глава Исус Навин 6

Преглед Исус Навин 6:9 во контекст