Стар Завет

Нов Завет

Исус Навин 5:11 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

А утреден по Пасхата, поправо во тој ден јадеа од родот на онаа земја: бесквасни лебови и пржени зрна.

Прочитајте целосна глава Исус Навин 5

Преглед Исус Навин 5:11 во контекст