Стар Завет

Нов Завет

Исус Навин 24:6 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Ги изведов вашите татковци од Египет, и стигнаа на море; Египетците ги гонеа вашите татковци со бојни коли со коњаници сè до Црвеното Море.

Прочитајте целосна глава Исус Навин 24

Преглед Исус Навин 24:6 во контекст