Стар Завет

Нов Завет

Исус Навин 22:22 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

”Бог, Господ Бог, Бог над боговите, Господ знае и Израел нека знае: ако тоа беше побуна или престап против Господа, нека ни ја скрати Својата помош денес;

Прочитајте целосна глава Исус Навин 22

Преглед Исус Навин 22:22 во контекст