Стар Завет

Нов Завет

Исус Навин 17:8 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Покраината Тафуј му припаѓаше на Манасиј, но самиот Тафуј на Манасиевата меѓа им припаѓаше на Ефремовите синови.

Прочитајте целосна глава Исус Навин 17

Преглед Исус Навин 17:8 во контекст