Стар Завет

Нов Завет

Исус Навин 16:10 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Ама не успеаја да ги изгонат Ханаанците, кои живееја во Гезер. Така Ханаанците останаа меѓу Ефремовите синови до денес, но им беше наметнат данок.

Прочитајте целосна глава Исус Навин 16

Преглед Исус Навин 16:10 во контекст