Стар Завет

Нов Завет

Исус Навин 1:3 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Секое место на кое ќе стапне вашата нога ви го давам, како што му ветив на Мојсеја.

Прочитајте целосна глава Исус Навин 1

Преглед Исус Навин 1:3 во контекст