Стар Завет

Нов Завет

Исаија 53:5 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

За нашите престапи беше прободен, сотрен, за нашите беззаконија. Казната за нашиот мир падна врз Него, преку Неговите рани ние се исцеливме.

Прочитајте целосна глава Исаија 53

Преглед Исаија 53:5 во контекст