Стар Завет

Нов Завет

Исаија 38:10 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Говорев: „На пладне на своите денови јас треба да заминам. При вратите на Подземјето ми е одредено место за остатокот на моите денови.”

Прочитајте целосна глава Исаија 38

Преглед Исаија 38:10 во контекст