Стар Завет

Нов Завет

Исаија 19:19 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Во оној ден Господовиот жртвеник ќе биде среде Египетската Земја и столбот посветен на Господа близу до неговата граница.

Прочитајте целосна глава Исаија 19

Преглед Исаија 19:19 во контекст