Стар Завет

Нов Завет

Езекиел 34:17 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

А вам, овци Мои, Господ Бог ви зборува вака: „Еве Ме за да судам меѓу овца и овца, меѓу овните и јарците!

Прочитајте целосна глава Езекиел 34

Преглед Езекиел 34:17 во контекст