Стар Завет

Нов Завет

Езекиел 24:13 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Срамен е твојот грев, ама ни ти не сакаше да се очистиш од гревот; и затоа веќе не ќе се очистиш додека не го излеам врз тебе Својот гнев!

Прочитајте целосна глава Езекиел 24

Преглед Езекиел 24:13 во контекст