Стар Завет

Нов Завет

Езекиел 15:3 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Дали служи да се направи нешто од него? Дали се делка клин од него, за да се обеси нешто на него?

Прочитајте целосна глава Езекиел 15

Преглед Езекиел 15:3 во контекст