Стар Завет

Нов Завет

Ездра 6:4 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Четири пати ми го праќаа истиот повик, и јас им го давав истиот одговор.

Прочитајте целосна глава Ездра 6

Преглед Ездра 6:4 во контекст