Стар Завет

Нов Завет

Ездра 6:19 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

И ги величаа пред мене неговите дела, а нему му ги пренесуваа моите зборови. Затоа Товиј и испраќаше писма да ме исплаши.

Прочитајте целосна глава Ездра 6

Преглед Ездра 6:19 во контекст