Стар Завет

Нов Завет

Ездра 2:13 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

И така, излегов ноќе на Долинската Врата и се запатив кон Змевскиот Извор, а потоа кон Вратата на Буништето: го разгледав ерусалимскиот ѕид, каде беше разурнат и вратата што беше изгорена.

Прочитајте целосна глава Ездра 2

Преглед Ездра 2:13 во контекст