Стар Завет

Нов Завет

Ездра 11:9 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Јоил, синот Захариев, беше нивни заповедник; и Јуда, синот Сенуин, втор управител на градот.

Прочитајте целосна глава Ездра 11

Преглед Ездра 11:9 во контекст