Стар Завет

Нов Завет

Ездра 10:7 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Месулам, Авиј, Мијамин;

Прочитајте целосна глава Ездра 10

Преглед Ездра 10:7 во контекст