Стар Завет

Нов Завет

Естир 9:25 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

но кога царот научи за неговата замисла, тој нареди писмено: „Нека се обори врз неговата глава опаката замисла што ја беше засновал против Евреите, и нека биде обесен, тој и неговите синови.

Прочитајте целосна глава Естир 9

Преглед Естир 9:25 во контекст