Стар Завет

Нов Завет

Естир 8:17 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Во секоја покраина, во секој град и место, до каде допре царевиот указ и закон, меѓу Евреите завладеја веселба, радост, гозба и празник и мнозина од народите на земјата станаа Евреи, зашто ги опфати страв од Евреите.

Прочитајте целосна глава Естир 8

Преглед Естир 8:17 во контекст