Стар Завет

Нов Завет

Естир 8:13 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Преписот на писмото, што имаше да стане закон во секоја покраина, беше објавен меѓу сите народи, за да бидат во тој ден Евреите подготвени да им се одмаздат на своите непријатели.

Прочитајте целосна глава Естир 8

Преглед Естир 8:13 во контекст