Стар Завет

Нов Завет

Естир 7:1 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Царот и Аман дојдоа на гозбата на царицата Естира.

Прочитајте целосна глава Естир 7

Преглед Естир 7:1 во контекст