Стар Завет

Нов Завет

Естир 4:2 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Дојде само до царевата врата, зашто со она вреќиште врз себе не можеше да помине низ неа.

Прочитајте целосна глава Естир 4

Преглед Естир 4:2 во контекст