Стар Завет

Нов Завет

Естир 10:1 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Царот Ахасвер им наложи данок на земјата и на морскитеострови.

Прочитајте целосна глава Естир 10

Преглед Естир 10:1 во контекст