Стар Завет

Нов Завет

Еремија 28:9 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Но за пророкот што пророкува мир можеш да знаеш дека навистина го испратил Господ откако ќе се исполни неговиот пророчки збор.”

Прочитајте целосна глава Еремија 28

Преглед Еремија 28:9 во контекст