Стар Завет

Нов Завет

Еремија 24:4 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

И ми дојде Господово слово:

Прочитајте целосна глава Еремија 24

Преглед Еремија 24:4 во контекст