Стар Завет

Нов Завет

Еремија 23:18 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Па кој беше на Господовото советување, кој виде, кој го слушаше Неговото слово, кој го сфатил та може да го објави?

Прочитајте целосна глава Еремија 23

Преглед Еремија 23:18 во контекст