Стар Завет

Нов Завет

Еремија 22:19 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Ќе го закопаат како осле, ќе го извлечат и ќе го фрлат надвор од вратите на Ерусалим.

Прочитајте целосна глава Еремија 22

Преглед Еремија 22:19 во контекст