Стар Завет

Нов Завет

Еремија 12:15 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

А кога ќе ги откорнам, пак ќе им се смилувам и ќе ги поведам назад, секого во наследството и во земјата негова.

Прочитајте целосна глава Еремија 12

Преглед Еремија 12:15 во контекст