Стар Завет

Нов Завет

Даниел 4:12 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Неговата круна беше убава, плодовите изобилни; на него имаше храна за сите, во неговата сенка се одмораа полските ѕверови, врз неговите гранки небесните птици, и секое тело се хранеше од него.

Прочитајте целосна глава Даниел 4

Преглед Даниел 4:12 во контекст