Стар Завет

Нов Завет

Даниел 4:11 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Дрвото порасте, стана силно, височината му стигна до небото, се гледаше од краиштата на земјата.

Прочитајте целосна глава Даниел 4

Преглед Даниел 4:11 во контекст