Стар Завет

Нов Завет

Даниел 4:10 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Еве го привидот што ми се моташе во главата на постелата: Погледнав, кога ете едно дрво сред земјата многу високо.

Прочитајте целосна глава Даниел 4

Преглед Даниел 4:10 во контекст