Стар Завет

Нов Завет

Броеви (4 Moj.) 33:32 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Тргнаа од Вене-Јакан и се настанија во Хор-Агидгад.

Прочитајте целосна глава Броеви (4 Moj.) 33

Преглед Броеви (4 Moj.) 33:32 во контекст