Стар Завет

Нов Завет

Броеви (4 Moj.) 3:20 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Мерарови синови сè по своите родови: Малиј и Мусиј. Тоа се Левиевите родови по нивните семејства.

Прочитајте целосна глава Броеви (4 Moj.) 3

Преглед Броеви (4 Moj.) 3:20 во контекст