Стар Завет

Нов Завет

Броеви (4 Moj.) 28:9 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

‘Во саботен ден: принесувајте две едногодишни јагниња без недостаток и две десетини ефа чисто брашно, измешано со масло, за лебен принос, со неговата налевница.

Прочитајте целосна глава Броеви (4 Moj.) 28

Преглед Броеви (4 Moj.) 28:9 во контекст