Стар Завет

Нов Завет

Броеви (4 Moj.) 19:8 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

И оној што ја изгорел нека ја испере својата облека и нека го искапе своето тело во вода и нека биде нечист до вечерта.

Прочитајте целосна глава Броеви (4 Moj.) 19

Преглед Броеви (4 Moj.) 19:8 во контекст