Стар Завет

Нов Завет

Битие (1 Moj.) 49:13 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Завулон ќе живее покрај морскиот брег, ќе биде пристаниште на бродови и ќе граничи со Сидон.

Прочитајте целосна глава Битие (1 Moj.) 49

Преглед Битие (1 Moj.) 49:13 во контекст