Стар Завет

Нов Завет

Битие (1 Moj.) 37:5 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Еднаш Јосиф сонуваше сон, и им го раскажа на своите браќа, а тие го замразија уште повеќе заради тоа.

Прочитајте целосна глава Битие (1 Moj.) 37

Преглед Битие (1 Moj.) 37:5 во контекст