Стар Завет

Нов Завет

Битие (1 Moj.) 34:12 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Барајте од мене колку што сакате: сè што ќе запросите ќе ви дадам, само дајте ми ја девојката за жена.”

Прочитајте целосна глава Битие (1 Moj.) 34

Преглед Битие (1 Moj.) 34:12 во контекст