Стар Завет

Нов Завет

Битие (1 Moj.) 27:31 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

И тој зготви вкусно јадење и му го донесе на татка си. И му рече на својот татко: „Стани, татко мој, и јади од ловот на сина си, за да можеш да ме благословиш тогаш!”

Прочитајте целосна глава Битие (1 Moj.) 27

Преглед Битие (1 Moj.) 27:31 во контекст