Стар Завет

Нов Завет

Битие (1 Moj.) 26:5 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

бидејќи Авраам го слушаше Мојот глас и им се покоруваше на Моите заповеди, на Моите закони и одредби!”

Прочитајте целосна глава Битие (1 Moj.) 26

Преглед Битие (1 Moj.) 26:5 во контекст