Стар Завет

Нов Завет

Битие (1 Moj.) 23:10 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

А Ефрон седеше меѓу Хетевите синови. Потоа Ефрон, Хетеец, му одговори на Авраама, за да чујат Хетевите синови со свои уши - сите што седеа во советот на оној град:

Прочитајте целосна глава Битие (1 Moj.) 23

Преглед Битие (1 Moj.) 23:10 во контекст