Стар Завет

Нов Завет

Авдија 1:5 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Ако дојдат крадци при тебе или ноќните разбојници, - како ли ќе бидеш разурнат! - Не ќе ли те искрадат колку што им е доста? Ако дојдат гроздоберачите кај тебе, зар не ќе го остават доберокот?

Прочитајте целосна глава Авдија 1

Преглед Авдија 1:5 во контекст