Стар Завет

Нов Завет

Авдија 1:4 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Да се извисиш како орел, да свиткаш гнездо меѓу ѕвездите, и оттаму ќе те слезам - говори Господ.

Прочитајте целосна глава Авдија 1

Преглед Авдија 1:4 во контекст