Стар Завет

Нов Завет

Авдија 1:13 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Не требаше да влегуваш во портата на Мојот народ во денот на неговата несреќа. Не се насладувај на неговото зло во денот на неговата несреќа. Не испружувај ги рацете на неговиот имот во денот на неговата несреќа.

Прочитајте целосна глава Авдија 1

Преглед Авдија 1:13 во контекст