Стар Завет

Нов Завет

Авакум 3:8 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Пламна ли Господ против реките? Беше ли гневот Твој против реките? Или Твојата јарост против морето? Ти јаваш на Свои коњи, Твоите коли на спасението.

Прочитајте целосна глава Авакум 3

Преглед Авакум 3:8 во контекст