Стар Завет

Нов Завет

Авакум 3:5 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Помор оди пред Него, треската Го следи по стапките.

Прочитајте целосна глава Авакум 3

Преглед Авакум 3:5 во контекст