Стар Завет

Нов Завет

Авакум 2:9 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Тешко му на оној, кој придобива неправедна печалба за својата куќа, за да го постави гнездото си на високо, и да се избави од раката на злото.

Прочитајте целосна глава Авакум 2

Преглед Авакум 2:9 во контекст