Стар Завет

Нов Завет

Авакум 2:14 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Зашто земјата ќе се наполни со знаењето на Господовата слава, како што водите го покриваат морето.

Прочитајте целосна глава Авакум 2

Преглед Авакум 2:14 во контекст