Стар Завет

Нов Завет

Авакум 2:11 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Зашто од самите ѕидови каменот вика, а гредата од дрвата му одговара.

Прочитајте целосна глава Авакум 2

Преглед Авакум 2:11 во контекст